Meniu

Automatul de hranit animale de companie

Pet feeder
  • 18.12.2017
  • Newparts
  • Tehnologie
  • 0 comentarii

Aparatele automate de hranit animalele de companie nu mai sunt de mult o noutate. Interesant este acest SmartFeeder mult mai mult decat un simplu aparat de hranit animalele de companie. Folosind algoritmi avansati, in combinatie cu o aplicatie smart, aparatul gaseste retete de alimentatie ideale bazate pe descrierea animalului tau de companie. Acesta inregistreaza si tine un jurnal cu evolutia greutatii si modul de administrare a hranei pentru animalul tau de companie, recomandand schimbari in dieta cand este cazul. Aplicatia chiar merge atat de departe incat sa analizeze selectii alimentare pentru a elimina potentiali alergeni. Aplicatia te informeaza cu notificari cand mancarea este pe cale sa se termine, poate comanda mancarea online direct din aplicatie si poate primi confirmarea cand este livrata acasa, si intr-adevar iti hraneste automat animalul de companie cand esti plecat de acasa, printr-un program prestabilit sau direct din aplicatia instalata pe telfon, laptop sau tableta.

Smart Feeder

Beneficiile utilizarii unui SmartFeeder sunt evidente. Te-ai linistit stiind ca animalul tau de companie este hranit cu cantitatea corecta de alimente si reprezinta un mod convenabil de a-ti hrani automat animalul de companie cand esti plecat. Aceasta se poate programa in functie de obiceiul de hranire a animalului de companie. Se stie ca mai ales cainii pofticiosi cand le dai de mancare au tendinta de a inghiti din cateva muscaturi toata cantitatea de hrana primita la o masa. Aceasta situatie poate cauza o serie de probleme gastro-intestinale animalului tau de companie. O portionare mai buna a cantitatii de hrana si servirea ei in portii mici intr-un timp mai indelungat previne inghitirea unor cantitati mari de hrana dintr-o data. Cu SmartFeeder poti seta aplicatia ca sa portioneze cantitatea de hrana in portii mici si sa o elibereze in castron cate-o portie mica la un anumit interval de timp. La fel cum poti seta aplicatia sa-ti hraneasca animalul de companie de mai multe ori pe zi, la ore fixe, chiar daca nu esti acasa. In plus, daca animalul tau este langa aparatul de hranire, el nu poate inghiti toata cantitatea de hrana dintr-o data pentru ca hrana nu este pusa la dispozitia animalului toata o data.

 

In concluzie, stim cu totii ca un animal de companie implica si responsabilitati din partea noastra, prin care trebuie sa-i asiguram hrana si confortul de care are nevoie. Intr-adevar un SmartFeeder te poate scoate din incurcatura de multe ori, mai ales cand esti la munca si lucrezi in ture, esti in excursie sau trebuie sa faci calatorii, in care nu poti fii insotit de animalul de companie, ori cand iesi in oras la o cina sau o intalnire romantica. SmartFeeder este un produs exceptional ce aplica tehnologia smart si-ti usureaza responsabilitatea de hranire a animalului tau de companie.

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu