Meniu

Ce este iubirea ?

Cu si despre iubire
  • 06.08.2018
  • Newparts
  • Diverse
  • 0 comentarii

Iubirea este imposibil de definit, greu de explicat, insa atat de usor de simtit si atat de minunat de trait. Nu este nevoie decat de o ea si un el dispusi sa caute fericirea impreuna.

 

Iubirea este intotdeauna un medicament pentru inima. Numeroase studii au demonstrat ca iubirea imbunatateste starea generala de sanatate. Faptul ca te simti iubit/a are efect benefic asupra sanatatii inimii, iar faptul ca iubesti incetineste procesul de imbatranire, prin secretia de hormoni DHEA. Atunci cand esti trist sau nervos, creste cantitatea de hormoni asociati stresului, care ataca sistemul imunitar. In plus, se reduce secretia imunoglobinei A, unul dintre cei mai puternici adversari ai bolilor. Endorfinele (hormonii asociati senzatiei de fericire eliberati la nivelul creierului, stomacului, inimii si organelor genitale) sunt cele care ajuta sa iubesti si sa relationezi cu cei din jur.

 

Alchimia dragostei este intotdeauna asemanatoare. “Fluturasii” din stomac, lipsa poftei de mancare, starea de emotie continua, toate aceste simptome ale dragostei au o explicatie stiintifica: reactiile chimice. Cand iti cade cu tronc o femeie sau un barbat, feromonii sunt primii care intra in scena. Secretati de glandele aflate la subrat si in zona abdominala, ei au darul de a atrage potentialul partener. Feniletilamina (substanta produsa de creier) le ia locul imediat si te face sa simti euforia doar gandindu-te la partener/a. Curand, corpul tau secreta endorfine, care induc o stare de bine mult mai linistita. Pasiunea fierbinte este inlocuita cu dragostea.

 

Unul dintre cele mai relaxante si confortabile locuri in care te poti rasfata impreuna este cada de baie. Astfel, stinge lumina si presara lumanari parfumate pe etajere si pe podea. Aroma de merisoare este extrem de senzuala si imbie la confesiuni pasionale. Merita sa condimentezi apa de baie cu o bila efervescenta de uleiuri esentiale si cu valuri de spuma pufoasa. In plus, sarea de baie Mystical Sex, cu arome de lemn de trandafir si ylang ylang, trezeste la viata toate simturile si te ajuta sa construiesti decorul pentru o noapte de neiutat.

 

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu