Meniu

Kia GT4 Stinger - o masina sport stabila in viraje

Kia GT4 Stinger
  • 02.06.2017
  • Newparts
  • Auto
  • 0 comentarii

Noua masina sport a celor de la Kia denumita Kia GT4 Stinger, o masina joasa si lata cu o grila fata extrem de generoasa, incadrata de farurile cu LED verticale. Noul concept Kia GT4 Stinger este echipata cu tractiune spate, propulsata cu un motor de 2.0 litri care genereaza o putere de 315 cai putere. Noua masina sport a fost creata de o echipa de profesionisti in cadrul companiei American Design Center Kia din California si incorporeaza ca semnatura distincta “Tiger Nose” vazuta la designul grilelor Kia in general.

Tiger Nose

Interesant este faptul ca in partea din fata, conceptul a fost proiectat cu orificii de racire pentru franele de pe fata, menite sa directioneze aerul spre rotile generoase de 20”, cu jenti din aliaj. Privit de sus profilul conceptului sport se aseamana cu unul alungit al unei masini break cu un plafon relativ lung care conduce spre trapa din spate. Capota masinii este realizata pentru a parea mai mare in comparatie cu restul masinii concept, acoperind pasajele rotilor fata, lasand la vedere pasajele rotilor spate care par mai pronuntate. Spatele masinii are un aspect mult mai zvelt cu aspect conic.

Interior Kia GT4 Stinger

Nu se stie clar daca noua Kia GT4 Stinger a fost construita pe un sasiu nou de la zero sau a avut ca baza de la un sasiu de masina sport aflata deja in productie. Interiorul noului concept Kia GT4 Stinger este echipat in spiritul unei masini de curse autentice. 

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu